Find drømmeboligen i fællesskab

Du er sjældent alene om at købe bolig. Derfor kan du med fordel invitere din familie og dine rådgivere til at se dine gemte boliger på Bedste Hjem.

Få økonomisk overblik over din ombygning

Du kan nemt få en indikation af, hvordan udgifter til et ombygningsprojekt vil påvirke din månedlige boligudgift.

Beregn nemt, hvad et bud vil betyde for din økonomi

Regn på konsekvensen af en alternativ salgspris. På Bedste Hjem kan du beregne de månedlige boligudgifter ud fra et konkret bud på boligen.

Optimér din boligsøgning

Du har mange muligheder for at søge bolig på Bedste Hjem. Få nogle hurtige og gode råd, så din søgning bliver mere præcis.

Sammenlign boliger med ét enkelt klik

Vælg de boliger ud, som du er interesseret i og sammenlign boligernes nøgletal (skatter og forbrug) - fx de forventede udgifter på boligen.

NYT: Find drømmeboligen, selvom den ikke er til salg

Drøm om, en hvilken som helst bolig i Danmark – hvad enten den allerede eksisterer eller den først skal bygges og grunden skal findes.

NYT: Tilpas nøgletallene på en bolig, der er til salg

Er beliggenheden vigtigere end selve boligen, fordi du drømmer om at bygge nyt? På Bedste Hjem kan du skabe den bolig, du ønsker på din drømmebeliggenhed, og samtidig få overblik over den samlede økonomi for dit byggeprojekt.

Se vigtig information om boligens nærområde

Få overblik over, om drømmeboligen ligger i et område, hvor der fx er øget risiko for oversvømmelse, store støjgener, eller se radonklassen på drømmeboligen.

NYT: Opret din ejerbolig på Bedste Hjem

Få adgang til offentlige data om din bolig, boligens historik og gode råd til, hvordan boligen skal vedligeholdes året rundt.

Skal du eje eller leje din nye bolig?

Det er dyrt at investere i en ejerbolig. Har du råd og kan investeringen tjenes hjem igen? Bliv klogere på fordele og ulemper ved at købe din bolig kontra en lejebolig.

Forstå boligskattereformen

I 2024 træder den nye boligskattereform i kraft. Nye offentlige ejendomsvurderinger udsendes fra efteråret 2020 til udgangen af 2022. Forstå, hvad du skal være opmærksom på, uanset om du er boliger i dag eller på vej til at blive det.

Budrunde – hvad skal du gøre?

Bliv klogere på, hvordan en budrunde foregår og få gode råd til, hvad du skal huske, hvis du står i en budrunde med andre interesserede købere.

Hvad er den rigtige pris på boligen

Få gode råd om, hvordan du vurderer salgsprisen, og ikke mindst hvordan du forhandler om prisen på drømmeboligen.

Køb af andelsbolig - trin for trin

Køb af en andelsbolig er markant anderledes end køb af en ejerbolig. Få overblik over processen og de forhold, som du skal være opmærksom på.

Overvejer du at skifte boligen ud?

Hvad der er den ideelle bolig for dig, er ikke nødvendigvis drømmeboligen for andre. Få gode idéer til, hvad du skal overveje, når du stiller krav til din næste bolig.

Undgå boligkøbets typiske faldgruber

Sæt dig ind i de typiske faldgruber ved huskøb og få gode råd til, hvordan du undgår dem.

Sådan finansierer du din bolig

Boligkøbet er nok dit livs største investering. Overvej derfor grundigt, hvilket lån der passer til dig og din økonomi. Få indblik i dine muligheder her.

Hvilket lån passer til dig?

Når du skal finansiere dit boligkøb, kan det være en jungle at overskue de mange forskellige låntyper, der findes. Få overblik over låntyperne her.

Optimér din økonomi og få bedre råd

Du sender løbende din bil til service for at sikre, at den kører som den skal. Vis samme hensyn overfor din økonomi og få lavet et økonomitjek. Måske kan du optimere din økonomi og spare penge.

Pas godt på dit hus

Uanset om du bor i en ny eller ældre bolig, slipper du ikke for at vedligeholde din bolig løbende. Læs med og bliv klogere på, hvordan du kan planlægge vedligeholdelsesopgaverne på dit hus.

5 gode råd, hvis du overvejer forældrekøb

Når dit barn skal starte på studie, følger overvejelserne med om, hvordan dit barn skal bo under studietiden. Bliv klogere på, hvad du skal overveje, inden du foretager et forældrekøb

Købe nyt eller bygge om?

Har du overvejet, om det er muligt at bygge til eller om i din bolig i stedet for at flytte? Bliv klogere på, hvad du skal være opmærksom på, inden du træffer dit valg

Læg et budget, der holder

Lån til køb af bolig kræver, at du lægger et budget, som skaber overblik over dit nuværende forbrug. Se, hvordan du lægger et godt budget.

Boligkøbet trin for trin

Få gode råd til at bevare overblikket hele vejen gennem boligkøbet – uanset om det er første gang, du skal købe ejerbolig, eller du skal købe en ny ejerbolig.