Find drømmeboligen i fællesskab

Du er sjældent alene om at købe bolig. Derfor kan du med fordel invitere din familie og dine rådgivere til at se dine gemte boliger på Bedste Hjem. Så kan I dele drømme, tanker og ideer om den nye bolig.

Sammenlign boliger med ét enkelt klik

Vælg de boliger ud, som du er interesseret i og sammenlign boligernes nøgletal (skatter og forbrug) og hvad de forventede udgifter på boligen betyder for den månedlige husleje.

Få økonomisk overblik over din ombygning

Du kan nemt få en indikation af, hvordan udgifter til et ombygningsprojekt vil påvirke din månedlige boligudgift.

Optimér din boligsøgning

Du har mange muligheder for at søge bolig på Bedste Hjem. Få nogle hurtige og gode råd, så din søgning bliver mere præcis.

Opret en ny boligskitse med dine egne nøgletal

Mangler du plads i din nuværende bolig? Opret en boligskitse på Bedste Hjem med fx nøgletallene fra din nuværende bolig og sammenlign en ombygning på din bolig med andre boliger til salg.

Beregn nemt, hvad et bud vil betyde for din økonomi

Regn på konsekvensen af en alternativ salgspris. På Bedste Hjem kan du beregne de månedlige boligudgifter ud fra et konkret bud på boligen.

Se vigtig information om boligens nærområde

Få overblik over, om drømmeboligen ligger i et område, hvor der fx er øget risiko for oversvømmelse, store støjgener, eller se radonklassen på drømmeboligen. Du får vigtige informationer samlet ét sted – nemlig på kortet på boligens side.

Forstå boligskattereformen

Det kan være svært at gennemskue, hvad boligskattereformen kommer til at betyde for dig. Se her, hvad du skal være opmærksom på – også selv om reformen først træder i kraft i 2021.

Budrunde – hvad skal du gøre?

Bliv klogere på, hvordan en budrunde foregår og få gode råd til, hvad du skal huske, hvis du står i en budrunde med andre interesserede købere.

Hvad er den rigtige pris på boligen

Få gode råd om, hvordan du vurderer salgsprisen, og ikke mindst hvordan du forhandler om prisen på drømmeboligen.

Køb af andelsbolig - trin for trin

Køb af en andelsbolig er markant anderledes end køb af en ejerbolig. Få overblik over processen og de forhold, som du skal sætte dig grundigt ind i, hvis du overvejer at købe en andelsbolig.

Undgå boligkøbets typiske faldgruber

Sæt dig ind i de typiske faldgruber ved huskøb og få gode råd til, hvordan du undgår dem.

Skal du eje eller leje din nye bolig?

Det er dyrt at investere i en ejerbolig. Har du råd og kan investeringen tjenes hjem igen? Bliv klogere på fordele og ulemper ved at købe din bolig kontra at flytte i en lejebolig.

Overvejer du at skifte boligen ud?

Hvad der er den ideelle bolig for dig, er ikke nødvendigvis drømmeboligen for andre. Få gode idéer til, hvad du skal overveje, når du stiller krav til din næste bolig.

Sådan finansierer du din bolig

Boligkøbet er nok dit livs største investering. Overvej derfor grundigt, hvilket lån der passer til dig og din økonomi. Få indblik i dine muligheder her.

Hvilket lån passer til dig?

Når du skal finansiere dit boligkøb, kan det være en jungle at overskue de mange forskellige låntyper, der findes. Få overblik over låntyperne her og få gode råd til at vælge det lån, der passer til dig.

Læg et budget, der holder

Lån til køb af bolig kræver, at du lægger et budget, som skaber overblik over dit nuværende forbrug. Se, hvordan du lægger et godt budget.

Boligkøbet trin for trin

Få gode råd til at bevare overblikket hele vejen gennem boligkøbet – uanset om det er første gang, du skal købe ejerbolig, eller du skal købe en ny ejerbolig.