Velkommen til Bedste Hjem

Bedste Hjem er målrettet til dig, der gerne vil have løbende overslag over hvad en konkret bolig kommer til at koste lige præcis dig. Bedste Hjem er den første personlige, interaktive og sociale søgetjeneste på nettet. Den er tiltænkt nye, kommende men også eksisterende boligejere. Tjek ud hvad vi tilbyder.

På Bedste Hjem kan du:

 • Selvfølgelig søge på boliger, der er til salg.
 • Finde og gemme din nuværende bolig og få adgang til offentlige data, boligens historik og naturligvis tilføje dine egne noter om boligen.
 • Oprette en eller flere boligmapper, som du frit kan navngive og eventuelt dele med andre.
 • Oprette din egen profil, så vi kan gemme dine data og bedst muligt beskytte dem mod misbrug.
 • Med en profil få adgang til den fulde gratis funktionalitet på Bedste Hjem.
 • Hele tiden anslå, hvad en bolig vil koste dig i månedlige udgifter.
 • Selv lægge ombygningsprojekter ind såsom udgifter til maling, flyttefirma, tilbygning mv.
 • Tilrette boligens driftsudgifter så energiforbrug og låneomkostninger passer til dig.
 • Sammenligne boliger på dine favoritlister med hinanden i hurtige enkle overblik.
 • Hvis I er flere, som søger bolig sammen, kan I sammenligne hinandens vurderinger og budgetter.
 • Lægge billeder op fra åbent hus, eller af skitser eller af indhentede tilbud til ombygning. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan gemme på en bolig, som du er interesseret i.
 • Anslå betydningen for din månedlige økonomi ved at indtaste den forventede købspris på boligen.
 • Regne ud, hvad du skal byde for at sidde for en bestemt månedlig udgift.
 • Dele dine boligmapper med dine nære eller rådgivere og sparringspartnere.
 • Score ting som er vigtige for dig på en 5-skala. Hvis I er flere, som skal blive enige, kan det være nyttigt at se, hvor I er uenige og hvorfor.
 • Når du deler en en bolig, kan du vælge kun at dele en bestemt type indhold fx billeder, budgetter, scorer etc.
 • Med et enkelt nøgletal - nemlig dit ”indskud” – straks anslå din månedlige udgift på alle boliger til salg i Danmark. Bedste Hjem gør det enkelt.
 • Vælge at regne på flere forskellige slags lån og der kommer mere funktionalitet fremover.
 • Personalisere din boligøkonomi og få overblik over boligens samlede anslåede månedlige udgifter. Du kan frit tilføje ting som er vigtige for dig og se betydningen straks. Månedlige udgifter er boligens anslåede faste udgifter (varme, vand, skatter etc.), eventuelle om- og tilbygningsudgifter (oplyst af dig) sammenlagt med dine anslåede udgifter til det du har behov for at optage af lån.
 • Få en indikation på, hvor meget du muligvis kan låne.
 • Kontakte, eller blive kontaktet af, en boligrådgiver for at høre mere om dine muligheder.

Bedste Hjem vil løbende blive opdateret med nye muligheder, som er tiltænkt at skabe værdi for nye, kommende og eksisterende boligejere.

Alle tal og beregninger er baseret på forudsætninger og dine eventuelle egne oplysninger, og de er dermed et udtryk for øjebliksbilleder. Det betyder, at dine beregninger for en bolig baseres på dine egne oplysninger og valg, gennemsnitsberegninger på nogle faste udgifter (fx el, vand) samt en standard finansieringsplan. Beregningerne er derfor alene vejledende og uden ansvar. Beregningerne er baseret på lån med afdrag over 30 år.

Hvis du selv sætter kriterier op for beregningerne, kan overslag være baseret herpå. Ved ejendomshandel og i forbindelse med underskrift af købsaftale skal du være opmærksom på, at der ofte kun er kort tid til at skaffe finansiering. Det anbefales, at du tager kontakt til en bankrådgiver og får råd om låntype, afdragsfrihed, løbetid og eventuel indgåelse af fastkursaftaler, så risikoen ved renteudsving frem til overtagelsen af ejendommen og udbetaling af lånet elimineres mest muligt. Du anbefales at søge rådgivning omkring køb af en ejendom og optagelse af lån.

Bedste Hjem er udbudt af Jyske Bank A/S. Oplysninger om boliger til salg stilles til rådighed af Boligsiden A/S. Estimaterne for de viste boliglån (henholdsvis fastforrentet lån eller variabelt forrentet lån) og banklån (variabelt forrentet lån) er baseret på beregninger og efterfinansieringsrenter udbudt af Jyske Bank A/S. Beregningerne er vejledende indikationer, og de udgør ikke et lånetilbud eller en lånegodkendelse. For at få præcise beregninger på faktiske lån skal du altid kontakte en udbyder af bank- eller realkreditfinansiering. Du kan kontakte Jyske Bank direkte via Bedste Hjem. Derudover anvendes data fra offentligt tilgængelige datakilder, herunder statistik. Bedste Hjem anvender bl.a. data fra ois.dk, bbr.dk, here.com, sbi.dk samt bolius.dk.

Bedste Hjem markedsfører boliger som det primære objekt. Lån optræder, fordi det ikke er muligt at give dig et retvisende billede af månedlige omkostninger ved at eje en bolig, hvis ikke finansieringen inddrages i beregningerne.

Du bør kontakte Jyske Bank snarest, hvis:

 • Du opdager, eller har mistanke om, at dit log in på Bedste Hjem misbruges.
 • Du opdager, eller har mistanke om, at dine oplysninger på Bedste Hjem er kendt af andre end dig selv, og dem som du har givet adgang til oplysningerne.
 • Du på anden måde får mistanke om, at Bedste Hjem kan blive misbrugt.

Vi beder dig kontakte Jyske Bank, hvis du oplever fejl eller mangler på Bedste Hjem. Alternativt kan du bede Jyske Bank om at kontakte dig. Det samme gælder, hvis du oplever uhensigtsmæssige forhold eller ting, som efter din mening kan forbedres. Vi er et lille team af ildsjæle som har ansvaret for Bedste Hjems indhold og vi vil meget gerne høre fra dig.

Det er muligt, at uploade egne billeder til en bolig. Billeder, der er uploadet og/eller deles med andre via sitet er dit ansvar og skal efterleve lovens almindelige krav til ophavsret, tredjeparts tilladelser og deling via sociale medier. Du er ansvarlig for, at de billeder du deler via Bedste Hjem er taget med samtykke fra boligejeren, ejendomsmægleren og de personer, der eventuelt måtte være på billederne.

Jyske Bank forbeholder sig ret til uden varsel at fjerne billeder, hvis de ikke anses for lødige eller der opstår mistanke om adkomsten til billederne, formålet med billederne eller lignede, som kan bringe Bedste Hjems renomme, lovlighed eller lignede i problemer. Billeder du tilføjer en ejendom skal generelt have relation til din vurdering af en ejendoms attraktivitet og/eller tjene som dokumentation, huskeliste, baggrund for ombygningsestimater, omgivelser eller lignende.

Du skal være opmærksom på, at når du:

 • Inviterer andre til din boligmappe, vil de kunne se dine oplysninger.
 • Du skal vælge, hvilke oplysninger, du vil dele, hvis du deler en enkelt bolig.

Bedste Hjem kan, uden varsel, fastsætte ændrede vilkår eller betingelser for din anvendelse af Bedste Hjem. Du vil få besked, om de nævnte forhold fx via notifikation, nyt samtykke eller lignende.

Du kan finde en beskrivelse af Bedste Hjems brug af cookies samt Bedste Hjems politik for behandling af personoplysninger under vilkår og betingelser.

Når du benytter Bedste Hjem, efterlader du følgende elektroniske spor:

 • Hvilke skærmbilleder i Bedste Hjem du har været på.
 • Hvilken mobilenhed du benytter, og hvilken operativadresse du har.

Bedste Hjem opsamler og gemmer disse oplysninger. Desuden kan Bedste Hjem følge dine aktiviteter på sitet. Jyske Bank registrerer de oplysninger, du afgiver og dine handlinger og trafik på sitet.

Jyske Bank giver ikke personhenførbare oplysninger til tredjepart uden dit samtykke, og vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger uden, at du selv har givet os disse oplysninger.Du kan til enhver tid holde op med at bruge Bedste Hjem og trække dine samtykker tilbage. Hvis du ikke accepterer betingelserne, kan du desværre ikke logge ind på Bedste Hjem og få adgang til den fulde funktionalitet.