Velkommen til Bedste Hjem

Bedste Hjem er målrettet til dig, der gerne vil finde din næste bolig og have løbende overslag over, hvad en konkret bolig kommer til at koste. Bedste Hjem er en personlig, interaktiv og social søgetjeneste.

På Bedste Hjem kan du:

 • Søge på boliger, der er til salg.
 • Anslå, hvad en bolig vil koste dig i månedlige udgifter ud fra din udbetaling (indskud) og udarbejde et individuelt budget.
 • Få en indikation på, hvor meget du kan låne.
 • Gemme dine favoritboliger i en eller flere boligmapper og eventuelt dele med andre.
 • Oprette din egen profil.
 • Sammenligne op til 3 boliger med hinanden i et enkelt overblik.
 • Beregne, hvad en alternativ købspris på boligen betyder for din månedlige økonomi.
 • Regne på flere forskellige typer af lån til finansiering.
 • Få overblik over boligens samlede anslåede månedlige udgifter i Nemt Budget. Du kan frit tilføje poster, som er vigtige for dig og straks se betydningen. Månedlige udgifter er boligens anslåede faste udgifter (varme, vand, skatter etc.), samt ydelsen på det lån, du har behov for at optage.
 • Kontakte, eller blive kontaktet af, en boligrådgiver fra Jyske Bank for at høre om dine muligheder.

Bedste Hjem vil løbende blive opdateret med nye funktioner, som er tiltænkt at skabe værdi for både nye og eksisterende boligejere.

Alle tal og beregninger er baseret på forudsætninger og dine eventuelle egne oplysninger, og de er dermed et udtryk for øjebliksbilleder. Det betyder, at dine beregninger for en bolig baseres på dine egne oplysninger og valg, gennemsnitsberegninger på nogle faste udgifter (fx el, vand) samt en standard finansieringsplan. Beregningerne er derfor alene vejledende og uden ansvar. Beregningerne er baseret på lån med afdrag over 30 år.

Hvis du selv sætter kriterier op for beregningerne, kan overslag være baseret herpå. Ved ejendomshandel og i forbindelse med underskrift af købsaftale skal du være opmærksom på, at der ofte kun er kort tid til at skaffe finansiering. Det anbefales, at du tager kontakt til en bankrådgiver og får råd om låntype, afdragsfrihed, løbetid og eventuel indgåelse af fastkursaftale, så risikoen ved renteudsving frem til overtagelsen af ejendommen og udbetaling af lånet elimineres mest muligt. Du anbefales at søge rådgivning om boligkøb og optagelse af lån.

Bedste Hjem er udbudt af Jyske Bank A/S. Oplysninger om boliger til salg stilles til rådighed af Boligsiden A/S. Estimaterne for de viste boliglån (henholdsvis fastforrentet eller variabelt forrentet lån) og banklån (variabelt forrentet lån) er baseret på beregninger og efterfinansieringsrenter udbudt af Jyske Bank A/S. Beregningerne er vejledende, og de udgør ikke et lånetilbud eller en lånegodkendelse. For at få præcise beregninger på faktiske lån skal du kontakte en udbyder af bank- eller realkreditfinansiering. Du kan kontakte Jyske Bank direkte via Bedste Hjems kontaktformular. Derudover anvendes data og statistik fra offentligt tilgængelige datakilder. Bedste Hjem anvender bl.a. data fra ois.dk, bbr.dk og here.com.

Bedste Hjem markedsfører boliger som det primære objekt. Lån optræder, fordi det ikke er muligt at give dig et retvisende billede af månedlige omkostninger ved at eje en bolig, hvis ikke finansieringen indgår i beregningerne.

Du bør kontakte Jyske Bank snarest, hvis:

 • Du opdager, eller har mistanke om, at dit log in på Bedste Hjem misbruges.
 • Du opdager, eller har mistanke om, at dine oplysninger på Bedste Hjem er kendt af andre end dig, og dem, du har givet adgang til oplysningerne.
 • Du på anden måde får mistanke om, at Bedste Hjem kan blive misbrugt.

Vi beder dig kontakte Jyske Bank, hvis du oplever fejl eller mangler på Bedste Hjem. Alternativt kan du bede Jyske Bank om at kontakte dig. Det samme gælder, hvis du oplever uhensigtsmæssige forhold, som efter din mening kan forbedres.

Du skal være opmærksom på, at når du:

 • Inviterer andre til din boligmappe eller Nemt Budget, vil de kunne se dine oplysninger.

Bedste Hjem kan, uden varsel, fastsætte ændrede vilkår eller betingelser for din anvendelse af Bedste Hjem. Du vil få besked om de nævnte forhold via notifikation, nyt samtykke eller lignende.

Du kan finde en beskrivelse af Bedste Hjems brug af cookies og Bedste Hjems politik for behandling af personoplysninger under vilkår og betingelser.

Når du benytter Bedste Hjem, efterlader du følgende elektroniske spor:

 • Hvilke skærmbilleder i Bedste Hjem du har været på.
 • Hvilken mobilenhed du benytter, og hvilken operativadresse du har.

Bedste Hjem opsamler og gemmer disse oplysninger og kan desuden følge dine aktiviteter på sitet. Jyske Bank registrerer de oplysninger, du afgiver og dine handlinger og trafik på sitet.

Jyske Bank giver ikke personhenførbare oplysninger til tredjepart uden dit samtykke, og vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger uden, at du selv har givet os disse oplysninger. Du kan til enhver tid holde op med at bruge Bedste Hjem og trække dine samtykker tilbage. Hvis du ikke accepterer betingelserne, kan du desværre ikke logge ind på Bedste Hjem og få adgang til den fulde funktionalitet.